Returpolicy

Returpolicy

På  SmartButik, vi vill försäkra att våra kunder är 100% nöjda med produkterna som de har köpt. Om du har problem med leveransen eller produkten, eller om du har några frågor, var vänlig och skicka ett mejl till oss och vår team kommer att hjälpa dig snarast.

Se till att ange hela adressen. Om din adress är ofullständig, ditt paket kommer inte att levereras eller så kommer vi inte kunna behandla din beställning. 

Återvändningsvillkor

 1. Inte nöjd med ditt köp

Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera din produkt upp till 10 dagar efter dagen när du fick produkten. Produkten måste vara oanvänd utan synlig förslitning. Du är ansvarig för frakten, om inte returen är under tillverkarens garanti eller om du måste skicka tillbaka produkten på grund av våra misstag. 

OBS: Fraktkostnaderna återbetalas ej.

 1. Trasiga varor eller varor av låg kvalitet

Om produkten är felaktig eller inte fungerar som den ska, var vänlig och låt oss veta. För att lösa problemet snabbt, skriv ett e-post till smartbutik.store@gmail.com. Inkludera ett foto som visar den låga kvalitetet eller den skadade delen av varan. För att hjälpa oss, ta kort på varan på en platt yta, så att etiketten och skadade delen syns tydligt. Vi kommer att skicka en ersättning till dig så fort vi bekräftar att produkten är felaktig eller inte fungerar som den ska. Du behöver inte returnera den felaktiga produkten. Vi kommer att använda den här informationen för att hjälpa dig med din beställning och för att undvika misstag i framtiden.

Avbokning

 1. Avboka Beställningar som inte är på väg

Om du vill avboka en beställning som vi inte har skickat ännu, var vänlig och kontakta oss på smartbutik.store@gmail.com. För att vi ska kunna lösa problemet snabbt, var vänlig och skriv ditt ordernummer.

 1. Avboka Beställning som är på väg

Om du vill avboka en beställning som redan är i transit, var vänlig och kontakta oss. Vi kan inte återkalla din beställning då, så du måste avvisa leveransen när den kommer. Vi kommer att återbetala dig efter att vi har dragit av fraktkostnaderna. Vi kommer att göra en återbetalning så fort leveransen är på väg tillbaka till oss. 

Garanti

Den här garantin gäller bara tillverkarens brist och omfattar inte: 

 • Olycksfallsskador
 • Bristande vård
 • Normal slitning
 • Nedbrytning av färger och materialer orsakad av sol exponering
 • Eftermarknad förändring

Vi kommer inte att acceptera retur eller byte för produkter som har blivit utsatta för vatten. 

Återbetalningsvillkor

Om du känner att produkten som du har köpt inte passar längre, kan du ansöka om återbetalning.

Vi kommer att göra en återbetalning i följande omständigheter:

Du kan få en full återbetalning:

 • Om produkten som du har köpt inte alls fungerar eller är skadad 
 • Om du inte har fått produkten inom 90 arbetsdagar, från den dagen du beställde. 

OBS: Återbetalningarna kommer inom 3-5 arbetsdagar.

Fraktkostnader

Du är ansvarig för returfrakten. Fraktkostnaderna kan inte återbetalas. Om du får en återbetalning, drar vi bort returfrakten från din återbetalning.

Felaktig produkt / Låg kvalitet

För att vi ska kunna lösa problemet snabbt, var vänlig och inkludera ett foto som visar den låga kvalitetet eller den skadade delen av varan. För att hjälpa oss, ta kort på varan på en platt yta, så att etiketten och skadade delen syns tydligt. 

Vi kommer att använda den här informationen för att hjälpa dig med din beställning och för att undvika misstag i framtiden.

 Kundvagn
Start typing to see products you are looking for.