Skynda! Ta tag i det här exklusiva engångserbjudandet innan tiden går ut. Du hittar inte erbjudandet någon annanstans på vår webbplats.

Vänta {{customer_first_name}}! här har du ett exklusivt erbjudande!

Tack för din beställning! Vi uppskattar förtroendet. Du är nu en del av vår VIP-lista.

Vi vet att leksakerna har ofta tendens att försvinna, något som kan vara dåligt när ditt barns favoritleksak plötsligt inte funkar längre, för att produkten inte är kompatibel med andra leksaksbilar. Undvik det och lägg till några reservbilar i din beställning!

Om du lägger till de nu, kan du få dem till bara 59 kr istället för 119kr.

Vi skickar den i samma paket.

Ytterligare 2 bilar
119,00kr59,00kr
Angelica

Den här leksaken fångade min 4-åriga brorsons uppmärksamhet redan från början. Han lekte förmodligen med den konstant under de första tre timmarna och senare under dagen. Lyckligtvis passar bitarna bra, bilarna går smidigt på banan och alla rörelseknappar fungerar bra - än så länge. Med tanke på hur oavbrutet han leker med den hoppas jag att den kommer att hålla länge. Jag älskar att han är så intensivt fokuserad och engagerad i den i timmar; han prövar sina idéer för att få banan att fungera på ett annat sätt än vad den var avsedd för; och han använder sin finmotorik för att testa de olika anpassningar han vill göra. Det är en underbar leksak och otroligt engagerande.

⭐⭐⭐⭐⭐
Marina

Jag såg den här leksaken i en annons på Facebook och visste att min son skulle älska den. Min son har massor av bilar, men det här är något annorlunda. Den kombinerar banor och motor vilket gör den speciell. Jag rekommenderar verkligen den här leksaken eftersom du inte behöver köpa banor som tar så mycket plats hemma. Den kom fint inslaget, nästan helt monterad med bara några få bitar som måste sättas ihop, men som är enkelt och kan göras utan instruktioner. Den är av god kvalitet, välgjord och kräver inga batterier.

⭐⭐⭐⭐⭐

Varför borde du köpa av oss?

© Copyright 2021. All rights reserved.