Vanliga frågor

Leveranstiden kan variera mellan 14 och 30 dagar beroende på din plats. Hur som helst så kan du även få din order tidigare. Vi använder den snabbade frakttjänsten för ditt land.

I speciella fall så kan det inträffa förseningar av leveranser vilket beror på frakttjänsten och det är bortom vårt ansvar.

Om du inte får din beställning inom 40 dagar så återbetalar vi dig.

Du kan be om en återbetalning för en del av eller hela din beställning i vissa fall:

  • Om varor skadats under leveransen
  • Om varor inte fungerar

Om det är fallet, vänligen mejla oss och specificera din förfrågan samt förklara kontexten, vår kundtjänst kommer att kontakta dig så snart som möjligtför att bearbeta din förfrågan.

Du har 12 timmar på dig efter beställningen att ändra din leveransadress. För att göra det, vänligen använd kontaktformuläret eller skicka oss ett e-postmeddelande till adressen: kontakt@smart-butik.com

När din beställning skickas så kommer du att få ett bekräftelsemejl med ett spårningsnummer som låter dig spåra leveransen av ditt paket.

De accepterade betalningsmetoderna är: bankkort (Visa eller Master Card) och PayPal.

Betalningarna påvår webbplats är 100% säkra:

  • All information du anger krypteras av säkra algoritmer.
    Din bankinformation lagras inte
  • 3D Secure-protokollet låter dig säkra betalningar genom att identifiera dig hos din bank.

Ingen beställning kan avbrytas efter betalning. Hur som helst, om du gjorde ett misstag gällande produktvariant (färg, storlek, etc.) eller gällande leveransinformationen (adress, namn, förnamn, etc.), kan du kontakta oss inom 2 timmar av valideringen av din beställning och vi kommer att ändra det.

Om din vara skadades under leveransen, vänligen kontakta oss snarast och anmäl det till oss. Vår kundservice kommer att be om en del information före bekräftandet av din förfrågans äkthet.

Om alla villkor bockats av så kommer vi att återbetala priset för de skadade artiklarna.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Kundvagn
Start typing to see products you are looking for.