FAQs

Mest stilte spørsmål

Leveringskostnadene er 39kr

Leveringstiden kan variere mellom 30 og 50 dager, avhengig av hvor du befinner deg. Imidlertid kan det hende du mottar bestillingen før. Vi bruker den raskeste leveringstjenesten avhengig av ditt land.

I spesielle tilfeller kan det være forsinkelser i leveranser som avhenger av posttjenestene og som ikke er vårt ansvar.

Utover en periode på 60 dager, påtar vi oss å betale tilbake bestillingen din. Vi inviterer deg derfor til å kontakte oss for å sette i gang en refusjonsprosedyre.

Når bestillingen din er bekreftet, vil du motta en bekreftelsesmail med detaljene på fakturaen til e-postadressen som ble brukt ved kjøpet. Bestillingen din blir deretter behandlet og sendt innen 48 timer. Denne behandlingstiden kan forkortes og bestillingen din prioriteres hvis du tar alternativet for ekspressbehandling når du bestiller.

Absolutt! en elektronisk faktura vil bli sendt til deg via e-post til e-postadressen som er angitt på kjøpstidspunktet. Vi sender ikke papirfaktura.

Når som helst kan du kontakte oss for å be om retur av din elektroniske faktura.

Når bestillingen er sendt, vil du motta en bekreftelsesmail med lenken slik at du kan følge levering av pakken din.

Du kan be om tilbakebetaling av deler av eller hele bestillingen din under visse betingelser:

– Varer er skadet under levering

– Elementer fungerer ikke

I dette tilfellet, vennligst send oss ​​en e-post som spesifiserer forespørselen din og forklarer sammenhengen, vår supporttjeneste vil kontakte deg så snart som mulig for å behandle forespørselen din.

De aksepterte betalingsmidlene er: bankkort (Visa eller Master Card) og PayPal.

Betalingen på nettstedet oslobutikk.com er 100% sikker:

  • All informasjonen du oppgir er kryptert av sikre algoritmer.
  • Bankinformasjonen din er ikke lagret
  • Den sikre 3D-protokollen lar deg sikre betaling ved å identifisere deg med banken din.

Ingen bestillinger kan avbestilles etter betaling. Imidlertid, hvis du har gjort en feil enten på produktvarianten (farge, størrelse, osv. …) eller på leveringsinformasjonen (adresse, navn, fornavn, osv …), kan du kontakte oss innen 2 h å følge valideringen av bestillingen din vil endre den.

Hvis du liker en vare, men ikke nødvendigvis er i stand til å plassere ordren, kan du lagre favorittartikelen din i ønskeliste (favoritter) slik at du kan finne den senere.

Imidlertid anbefaler vi deg å legge varen til handlekurven din for å reservere den, gitt den høye etterspørselen etter våre produkter.

Hvis varen din ble skadet under levering, kan du kontakte oss omgående for å rapportere det til oss. Vår kundeservice vil be deg om en viss mengde informasjon før du bekrefter gyldigheten av forespørselen din.

Hvis alle forholdene er sjekket, vil vi tilbakebetale mengden av de skadede varene.

Kundvagn
Start typing to see products you are looking for.