🎅 STOR JULREA! Upp till 50% rabatt på alla produkter. Om du vill motta din beställning innan jul, vänligen beställ innan den 8. december 🎅

Vår bästsäljare från förra året är tillbaka! 🥳

I en tid då skärmar dödar våra barns kreativitet är det upp till dig att välja spel som tränar deras hjärnor och formar deras framtida färdigheter, Bilräddningsäventyr är den typen av äventyrsspel som inte bara ökar dina barns intelligens för att få dem att de sticker ut bland sina kompisar men kommer också att få dig att tänka: “Var har den här varit under hela min barndom?

BYGGER KARAKTÄR OCH ETT STENHÅRT SJÄLVFÖRTROENDE 😎

Att uppleva segerruset efter att ha klarat varje utmaning hjälper ditt barn att utveckla stor beslutsförmåga och sund självkänsla samtidigt som du har många timmars skoj. Men glöm inte att heja upp dem från sidlinjen för att få dem att känna sig nöjda med sig själva.

VARFÖR BEHÖVER MITT SÖTA LILLA BARN ETT BILRÄDDNINGSÄVENTYR?

8 UTMANINGAR FÖR ATT HÅLLA DE SYSSELSATTA UNDER DAGEN ⏱

Med 4 minibilar, 6 kontrollknappar och 8 olika utmaningar, dina barn är garanterat sysselsatta och engagerade i timmar utan ett enda tecken på uttråkning och, ännu viktigare, utan skadlig skärmtid. (detta kan till och med ge dig lite fritid för att få saker gjorda)

BILRÄDDNINGS ÄVENTYR

(6 kundrecensioner)

379,00kr

Köp mer, spara mer!

Rabatt Antal
10% 2
15% 3
20% 4 +
Beskrivning

I en tid då skärmar dödar våra barns kreativitet är det upp till dig att välja spel som tränar deras hjärnor och formar deras framtida färdigheter,

Bilräddningsäventyr är den typen av äventyrsspel som inte bara ökar dina barns intelligens för att få dem att de sticker ut bland sina kompisar men kommer också att få dig att tänka: “Var har den här varit under hela min barndom?

VARFÖR BEHÖVER MITT SÖTA LILLA BARN ETT BILRÄDDNINGSÄVENTYR?

Pedagogiska leksaker kan förbättra barnens hand-ögonkoordinering och stimulera kreativt tänkande. Innehållsrika och intressanta leksaker kan uppmuntra hjärnan och göra den ännu mer flexibel.

ÖKAR HJÄRNKRAFTEN ? 

Att guida leksaksbilarna genom hindren och klara varje utmaning gör det till en bra träning för att förbättra barnens motoriska färdigheter, problemlösning, logiskt tänkande, färguppfattning och koordination mellan hand och öga.

BYGGER KARAKTÄR OCH ETT STENHÅRT SJÄLVFÖRTROENDE ?

Att uppleva segerruset efter att ha klarat varje utmaning hjälper ditt barn att utveckla stor beslutsförmåga och sund självkänsla samtidigt som du har många timmars skoj. Men glöm inte att heja upp dem från sidlinjen för att få dem att känna sig nöjda med sig själva. ?

8 UTMANINGAR FÖR ATT HÅLLA DE SYSSELSATTA UNDER DAGEN ⏱

Med 4 minibilar, 6 kontrollknappar och 8 olika utmaningar, dina barn är garanterat sysselsatta och engagerade i timmar utan ett enda tecken på uttråkning och, ännu viktigare, utan skadlig skärmtid. (detta kan till och med ge dig lite fritid för att få saker gjorda. ?)

SÄKRA MATERIAL OCH RUNDADE KANTER ?

Tillverkad av högkvalitativt ABS plastmaterial, giftfri vattenbaserad färg och polerade släta kanter så att du aldrig behöver oroa dig för ditt barns säkerhet. Den är också 100 % mekanisk, vilket gör den batterifri.

FÖRENAR FAMILJEN OCH FÖRSTÄRKER BANDEN MELLAN FÖRÄLDRAR OCH BARN ?

Att leka Bilräddningsäventyr med dina barn förbättrar relationen mellan föräldrar och barn och skapar oförglömliga minnen. Att leka med vänner och familj kan också ge barnen sin dagliga dos av familjeanknytning och förbättra deras förmåga till teamarbete.

VAD INGÅR I MITT PAKET?

HUR MONTERAR JAG DET?

Vanliga frågor

 • Fråga: Hur gamla måste mina barn vara för att få leka med detta?
  Svar: Vi rekommenderar leksaken för barn från 3 år och uppåt.
 • Fråga: Behöver den batterier?
  Svar: Nej, det är en mekanisk leksak. Den behöver inga batterier!
 • Fråga: Hur många bilar ingår?
  Svar: Det finns 4 gratis bilar i paketet.

Vår garanti:

Vi tror att vi tillverkar några av världens mest innovativa produkter och vi backar upp detta med en riskfri och orubblig 30-dagars garanti. Om du skulle vara missnöjd, oavsett anledning, kommer vi att göra vad vi kan för att se till att du blir 100 % nöjd.

Mer information
Färg

Turkos, Blå

Frakt och leverans

Frakt & Leverans

 • Behandlingstiden är 48 timmar. Alla beställningar skickas inom 72 timmar med hjälp av den snabbaste leveransservice som finns tillgänglig, beroende på var du befinner dig.
 • Leveranstiden kan vara 5-10 arbetsdagar. Det kan dock hända att du får din beställning tidigare.
 • Alla beställningar skickas med ett unikt spårningsnummer så att du kan följa din leverans hela vägen.
 • Vissa paket kan drabbas av förseningar som orsakas av tullen eller på grund av den pågående situationen med COVID-19. Sådana förseningar ligger utanför vår kontroll.

Vår garanti

 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti för berättigade produkter (se försäljningsvillkor)
 • Spårningsnummer för varje beställning.
 • Säkra betalningar med kreditkort och Klarna®.
 • 24/7 kundservice

6 recensioner av BILRÄDDNINGS ÄVENTYR

 1. Jeanette

  Ett roligt spel för hela familjen! Vår 3-åriga dotter lärde sig att leka med detta själv på bara några minuter. Det är bra för att utveckla barnens motoriska färdigheter och för att få de att vara mer uppfinningsrika.

 2. Marina

  Jag såg den här leksaken i en annons på Facebook och visste att min son skulle älska den. Min son har massor av bilar, men det här är något annorlunda. Den kombinerar banor och motor vilket gör den speciell. Jag rekommenderar verkligen den här leksaken eftersom du inte behöver köpa banor som tar så mycket plats hemma.
  Den kom fint inslaget, nästan helt monterad med bara några få bitar som måste sättas ihop, men som är enkelt och kan göras utan instruktioner. Den är av god kvalitet, välgjord och kräver inga batterier.

 3. Angelica

  Den här leksaken fångade min 4-åriga brorsons uppmärksamhet redan från början. Han lekte förmodligen med den konstant under de första tre timmarna och senare under dagen. Lyckligtvis passar bitarna bra, bilarna går smidigt på banan och alla rörelseknappar fungerar bra – än så länge. Med tanke på hur oavbrutet han leker med den hoppas jag att den kommer att hålla länge. Jag älskar att han är så intensivt fokuserad och engagerad i den i timmar; han prövar sina idéer för att få banan att fungera på ett annat sätt än vad den var avsedd för; och han använder sin finmotorik för att testa de olika anpassningar han vill göra. Det är en underbar leksak och otroligt engagerande.

 4. Petra

  ÄLSKAR DET HÄR! Jag gav den till min 4- och 6-åring och de kan inte sluta leka med den, särskilt inte den 4-åriga pojken. Han älskar att kunna flytta runt bilen utan el eller batterier. Den här leksaken är verkligen häftig och får dem att komma bort från sina surfplattor. Jag rekommenderar verkligen

 5. Eva

  Det ser exakt ut som på bilden. Lätt att sätta ihop

 6. Karin

  Jag är nöjd. Mer än vad jag förväntade mig

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Kundenbewertungen

[wc_photo_reviews_shortcode comments_per_page="12" cols="3" cols_mobile="1" use_single_product="on" cols_gap="" products="18364" grid_bg_color="" grid_item_bg_color="" grid_item_border_color="" text_color="" star_color="" product_cat="" order="" orderby="comment_date_gmt" show_product="on" filter="on" pagination="on" pagination_ajax="on" pagination_pre="" pagination_next="" loadmore_button="off" filter_default_image="off" filter_default_verified="off" filter_default_rating="" pagination_position="" conditional_tag="" custom_css="" ratings="" mobile="on" style="masonry" masonry_popup="review" enable_box_shadow="on" full_screen_mobile="on" overall_rating="off" rating_count="off" only_images="off" image_popup="below_thumb"]

VAD INGÅR I MITT PAKET?

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Vi tror att vi tillverkar några av världens mest innovativa produkter och vi backar upp detta med en riskfri och orubblig 30-dagars garanti. Om du skulle vara missnöjd, oavsett anledning, kommer vi att göra vad vi kan för att se till att du blir 100 % nöjd.

Frakt till hela Sverige

Med spårningsnummer.

Bästa Kvalitet

30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Bästa erbjudandena

Överkomliga priser.

Säker betalning

Klarna / Paypal / Visa / Mastercard.

Start typing to see products you are looking for.